POZOR!

Na Stični mladih ponavadi zaradi preobremenitve telekomunikacijskega sistema signal in mobilni podatki ne delujejo najbolje.

Za nemoteno delovanje aplikacije ti priporočamo, da si jo naložiš na svoj telefon še pred začetkom dogodka.

Delavnice

Program POTA

MISIJONARITI Z OGNJEM IN MEČEM? – EVANGELIZACIJA V 21. STOLETJU

POTA je program Katoliške mladine, ki mladim omogoča biti del misijonskega življenja doma in po svetu. Spremljevalna ekipa POTA želimo mladim ponuditi možnost za evangelizacijo in služenju bližnjemu ter izkušnjo življenja v skupnosti. Delo prostovoljcev poteka na misijonu. Prostovoljcem omogoča spoznavanje nove kulture in učenja od misijonarjev, ki so nam s svojim delom velik zgled. Na delavnici bomo iz prve roke izvedeli, kaj je poslanstvo misijonarjev, od kje črpajo svojo moč in motivacijo ter kako poteka njihovo delo v deželah, kamor se odpravljajo naši prostovoljci. Velikokrat se sprašujemo, kako izkušnje prostovoljcev lahko uporabimo v vsakdanjem življenju. Na to vprašanje nam bodo odgovorili mladi iz skupnosti Emanuel. Predstavili nam bodo evangelizacijo v Sloveniji ter kako lahko vsak izmed nas kot kristjan uresničuje poslanstvo širjenja vere v vsakdanjem življenju.

zanimivost

Do sedaj smo v 15 letih delovanja izvedli 26 različnih POTA projektov po svetu, programa pa se je udeležilo 758 prostovoljcev. Letos poleti so bili kljub korona letu izvedeNi projekti v Keniji, Južni Afriki, Ukrajini in v Makedoniji
Jedilnica