POZOR!

Na Stični mladih ponavadi zaradi preobremenitve telekomunikacijskega sistema signal in mobilni podatki ne delujejo najbolje.

Za nemoteno delovanje aplikacije ti priporočamo, da si jo naložiš na svoj telefon še pred začetkom dogodka.

Delavnice

Janez Kotar

Droni: uporaba, nasveti in triki

Danes so droni že praktično vsakomur dosegljive igrače. To področje je zelo široko in skriva mnogo zanimivega: od samih začetkov razvoja tehnologije, hitre komercializacije in uporabe dronov za vsakdanje potrebe do dronov kot najbolj množičnega dela letalstva, današnjih in prihodnjih možnosti njihove uporabe, zakonskih ureditev ... Delavnica bo za vse navdušence zelo uporabna. Dotaknili se bomo področij, ki jih mora obvezno poznati in upoštevati vsak dronar. Največji poudarek pa bo namenjen nasvetom in trikom ob uporabi dronov pri ustvarjanju na fotografskem in video področju. Desetletje osebnih izkušenj in mnogo odličnih izdelkov so garancija, da bo vsak udeleženec odnesel veliko zanimivega in predvsem koristnega.

zanimivost

Sem pionir uporabe dronov v Sloveniji. Kot pilot športnega letala, jadralni padalec in padalec gledam Zemljo iz mnogo večjih višin, pa vseeno najboljše posnetke naredim prav z dronom bistveno nižje – ne višje od 120 m.
Telovadnica